Stolové kalendáre šité na mieru ...

Stolové kalendáre majú aj v súčasnej elektronickej dobe svoje pevné miesto. Aktuálna kolekcia našich stolových kalendárov tradične rešpektuje všetky požiadavky každodenného využitia. Kalendáre sú praktické svojím knižným spracovaním a pri výbere tém a fotografií bol kladený maximálny dôraz na trend, dizajn, eleganciu a jednoznačné tématické zaradenie. Naša kolekcia prekvapí nielen množstvom noviniek, ale aj priaznivou cenou.

Kalendár Chudnime zdravo 2015

A už tu máme prvé prekvapenie !

pre úžasnosť projektu chudnime zdravo a bezbolestne sa partnerom kalendára stáva Nábytok Kostrej a venuje pre jedného z Vás, ktorý si kúpi Kalendár  chudnime zdravo 2015 výhru a to

KUCHYNSKÚ LINKU

v hodnote 800 €

preto neváhajte a chudnime spolu z Nábytkom Kostrej

Hlavný partner súťaže

 

 

 

 

 

Hlavný partner súťaže

Poznáte ten pocit, keď sa vo svojom tele necítite dobre, a viete, že je čas na diétu? Ale ako začať, čo jesť, koľko a kedy, a hlavne pri tom nehladovať? Táto diéta ponúka úspech, teda úbytok váhy bez hladovania. Jej etapy, aj povolené potraviny sú ľahko dostupné. Takmer každé klasické jedlo sa dá pretvoriť tak, aby spĺňalo požiadavky diéty. 53 receptov v kalendári "Chudnime zdravo" je vaša správna voľba. Tak s chuťou do chudnutia.